420 restaurant volí Septim

Máme neskutečnou radost! Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

V srdci historické Prahy 420 restaurant láká návštěvníky na skvělou, kvalitní a jedinečnou gastronomii. Radek Kašpárek a Miroslav Nosek společně s šéfkuchařem Markem Komínkem stojí za gastronomickým konceptem, který zkoumá hranice "lehce přidrzlé české kuchyně", jak jí nazývají sami autoři. Nabídka zahrnuje netradiční kombinace, jako je hlíva v habrovém kouři, dušená telecí hlava nebo uzené rolované jehněčí hrudí či rakvička bez šlehačky. Na každém jejich kroku jim pro efektivní řízení restaurace pomáhá Septim.4.

Otevřený interiér restaurace umožňuje návštěvníkům nahlédnout do kuchyně skrze velké okno, kde pracuje tým kuchařů. Atmosféra je neformální a propojuje staročeskou kuchyni s moderním a neškrobeným přístupem. Architekt Václav Červenka, známý i díky práci na restauraci FIELD, vytvořil interiér spojující barokní Dům U Červené lišky s moderními prvky. Vzdušný prostor dominuje socha Jana Nepomuckého z poloviny 18. století.

Komplexní provozní systém pro restaurace Septim tak slaví další velký úspěch, kdy mezi naše zákazníky, jako je FIELD, Ambiente, Entrée, Zátiší Group nebo Kolkovna, vítáme i 420 restaurant! Děkujeme za důvěru!

Chcete mít také efektivně řízenou restauraci jakou je 420 restaurant?

Kontaktujte naše Septim konzultanty, aby s Vámi prošli Vaše konkrétní potřeby a navrhli nejlepší a nejefektivnější řešení přímo pro váš provoz.