Pokladní systém pro kavárny, bistra, bary.

Máte menší provoz a otevřeli jste restauraci v konceptu bistra? Popřípadě kavárnu nebo bar, která při prvním pohledu nemá velké požadavky na robustní pokladní systém? Pokladní systém Septim má bohaté zkušenosti s provozy typu bistra, kavárny a baru. A vyplatí se!

Jak funguje systém Septim pro bistra, kavárny a bary?

Septim využívá zkušenosti z provozu restaurace pro nejlepší fungování bister, kaváren a barů. Klíč je v tom, že všechny provozy potřebují kontrolovat efektivitu. Hlídat zisk provozu. Celý vývoj a funcionalita systému Septim je budovaná s tímto ohledem.

Když budete v bistru, kavárně nebo baru aplikovat správné postupy hlídání surovin, výkonu lidí, efektivity provozu a budete k tomu mít chytrý nástroj - dobrý pokladní systém - může to být zásadní zlom pro váš podnik. Zlom pro ziskovost.

Kavárny, bistra a bary, které používají Septim.

Které produkty může obsahovat řešení systému Septim pro bistra, kavárny a bary?

Z našich zkušeností vyplývá, že tyto funční celky pokryjí většinu potřeb bister, kaváren a barů:

Pokladna

Reporty a přehledy

Kuchyňské displeje

Manažer

Automatické naskladňování

E-shop restaurace

Skladové hospodářství

Placení a objednání přes QR


Servis a podpora pro bistra, kavárny a bary.

Se Septimem budete mít jistotu správného fungování vašeho bistra, kavárny a baru.

Podpora 24/7 vzdálená i osobní
Dostupné náhradní díly a technická podpora
Poradenství ohledně používání softwaru a jeho nastavení

Hardware pro bistra, kavárny a bary? Ten máme také.

Za téměř 30 let zkušeností víme, který hardware je nejlepší pro náročný provoz vašeho podniku. 

Pokladny pevné i přenosné, zákaznické displeje
Servery, počítače, routery, tiskárny
Mobilní číšník, tablety, čtečky

Často kladené otázky k systémům pro bistra, kavárny a bary.

Potřebuji v malém bistru nebo kavárně vůbec pokladní systém?

Především doporučeme hlídat si u daného pokladního systému aplikace v podobně velkých provozech. V ideálním případě si prohlédněte již fungující řešení v praxi.

Potřebuji pokladní systém co hlídá sklady?

Váš sklad nebude velký, ale velká část vašich nákladů bude právě v tom, co jste nakoupili a chcete prodat. Když budete umět tento mechanismus podniku hlídat, můžete sbírat klíčová procenta ziskovosti a i je správně kontrolovat.

Proč je důležitý pokladní systém pro bar, kavárnu nebo bistro?

Pro snadné používání obsluhou. Ale hlavně pro dobré manažerské řízení, zajištění včasných objednávek, úspory času obsluhy i manažera díky správně zvoleným modulům a datovým přehledům.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.