Pokladní systém pro kavárny, bistra, bary.
Máte menší provoz a otevřeli jste restauraci v konceptu bistra? Popřípadě kavárnu nebo bar, která při prvním pohledu nemá velké požadavky na robustní pokladní systém? Pokladní systém Septim má bohaté zkušenosti s provozy typu bistra, kavárny a baru. A vyplatí se!
Jak funguje systém Septim pro bistra, kavárny a bary?
Septim využívá zkušenosti z provozu restaurace pro nejlepší fungování bister, kaváren a barů. Klíč je v tom, že všechny provozy potřebují kontrolovat efektivitu. Hlídat zisk provozu. Celý vývoj a funcionalita systému Septim je budovaná s tímto ohledem.
Když budete v bistru, kavárně nebo baru aplikovat správné postupy hlídání surovin, výkonu lidí, efektivity provozu a budete k tomu mít chytrý nástroj - dobrý pokladní systém - může to být zásadní zlom pro váš podnik. Zlom pro ziskovost.
Které produkty může obsahovat řešení systému Septim pro bistra, kavárny a bary?
Z našich zkušeností vyplývá, že tyto funční celky pokryjí většinu potřeb bister, kaváren a barů:
Servis a podpora pro bistra, kavárny a bary.
Se Septimem budete mít jistotu správného fungování vašeho bistra, kavárny a baru.
Hardware pro bistra, kavárny a bary? Ten máme také.
Za téměř 30 let zkušeností víme, který hardware je nejlepší pro náročný provoz vašeho podniku.
Často kladené otázky k systémům pro bistra, kavárny a bary.
Především doporučeme hlídat si u daného pokladního systému aplikace v podobně velkých provozech. V ideálním případě si prohlédněte již fungující řešení v praxi.
Váš sklad nebude velký, ale velká část vašich nákladů bude právě v tom, co jste nakoupili a chcete prodat. Když budete umět tento mechanismus podniku hlídat, můžete sbírat klíčová procenta ziskovosti a i je správně kontrolovat.
Pro snadné používání obsluhou. Ale hlavně pro dobré manažerské řízení, zajištění včasných objednávek, úspory času obsluhy i manažera díky správně zvoleným modulům a datovým přehledům.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.