Automatické naskladňování.
Intergovaná řešení našeho partnera Pecosta skvěle doplňuje náš modul Skladové hospodářství.
Jak funguje automatické naskladňování v restauraci?
Systém Pecosta má připravenou domluvu se všemi většími dodavateli v Česku. Stačí podpis na smlouvu o zprostředkování vašich dat a tito dodavatelé začnou s dodaným zbožím posílat data dodacích listů do systému Pecosta. Ten je zpracuje a předá díky připravenému napojení do provozního systému Septim.
V praxi vám tak ráno přijde zboží, které přeberete. V kanceláři pak otevřete provozní systém Septim a zkontrolujete, jestli dodané zboží sedí se zaslanými dodacími listy. Co nesedí přepíšete nebo zrušíte a zbytek zboží jedním kliknutím připíšete na sklady.
Jaké jsou výhody automatického naskladňování pro restauraci.
Největší výhodou automatického naskladňování v provozním systému Septim je úspora času při přepisování. Už nemusíte ručně přepisovat položky, vybírat kam patří, vypisovat jejich cenu a množství. Tato práce proběhne za zlomek času.
Často kladené otázky u automatického naskladňování ve spojení se systémem Septim.
Přínosem automatického naskladňování v provozním systému Septim je úspora času. Prakticky přestanete přepisovat dodací listy. Budete je jen kontrolovat a ušetříte 95% času.
Zkontrolujeme, jestli je napojení automatického naskladňování připravené pro vaši verzi systému a můžeme začít. Kontaktujte naše konzultanty.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.