Pokladní a provozní systém pro síť restaurací.
Hledáte pokladní a provozní systém pro vedení sítě restaurací? Komplexní řešení pro vaše provozy přináší jedině Septim. Restaurační systém máme v malíčku!
Řízení sítě restaurací vyžaduje specifický přístup.
Na scénu se totiž dostanou zcela nové disciplíny spojené s provozem více poboček, které mají centrální vedení:
- Chcete získat lepší ceny od dodavatelů společným nákupem?
- Chcete kontrolovat sklady napříč provozy?
- Chcete sdílet receptury ve všech provozech?
- Chcete kontrolovat finance a další provozní údaje ve všech provozech?
Na všechny tyto otázky si odpovíte ano nebo ne. A jen málokterý provozní systém vám následně dokáže vyjít vstříc. Septim tuto disciplínu zná od těch nejrespektovanějších sítí restaurací v ČR a umí tak nastavit různé typy fungování restaurací se společným vedením.
Jak funguje systém Septim pro sítě restaurací?
V principu využíváme 2 modely zapojení systému:
- Kompletně centralizované
- Z části separátně fungující pobočky
Zní to sice jak z učebnice, ale v realitě je to ohromně praktické. Například totiž chcete mít restaurace z velké části autonomní. Pak ale přijde otázka, dejme tomu, zákaznických výhod - mají být přenosné mezi restauracemi dárkové karty? Pravděpodobně ano. A co účetní, bude jedna? Takových otázek je více a velmi se vyplatí toto probrat ještě před nastavením systému z našimi konzultanty, kteří toto znají z praxe.
Které produkty může obsahovat řešení systému Septim pro síť restaurací?
Z našich zkušeností vyplývá, že tyto funční celky pokryjí většinu potřeb sítě restaurací:
Servis a podpora pro síť restaurací.
Hardware pro řetězce restaurací? Ten máme také.
Za téměř 30 let zkušeností víme, který hardware je nejlepší pro náročný provoz sítě restaurací.
Často kladené otázky k systémům pro síť restaurací.
Ano. V prvním kroku vám pomůžeme v dané restauraci přejít na systém Septim. Provozní i ostatní personál musí chápat co se děje a plynule na Septim přejít. Potom můžeme tento provoz zapojit do sítě restaurací, tedy do vaší Septim centrály.
Abyste nemuseli jít cestou pokusu a omylu, probereme s vámi vaši představu o centralizovaných funkcích a podle zkušeností ze špičkových restauračních sítí vám poradíme ideální řešení. To následně implementujeme a zprovozníme.
Prvním krokem je dobrý plán. Sjednejte si schůzku s našimi konzultanty a sepišme kvalitní zadání. Dobře nastavený systém v síti restaurací může být otázka milionů korun za rok.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.