Grason: partner systému Septim

Grason je inovativní česká společnost, která přes rozhraní ve webové nebo mobilní aplikaci zajišťuje personál restauracím tím nejjednodušším způsobem.

Co pro vás přináší Grason v systému Septim?

Přínos Grasonu je obrovský. Nikdy nebylo jednodušší najít jednorázový záskok nebo trvalého pracovníka do restaurace. Grason sdružuje pracovníky v oblasti gastra a umožňuje jim brigády i trvalý pracovní poměr v restauracích i dalších provozech.

Respektované provozy, které využívají služby partnera Grason.

Co za produkty nabízí partner Grason v restauraci?

Největší výhoda je řešení personální situace jednoduše v telefonu. Otevřete si aplikaci a ihned můžete hledat záskok na odpolední směnu nebo spolehlivou součást týmu.

Oficiální stránky partnera Grason


Často kladené otázky u partnera Grason.

Jaký je hlavní přínos partnera Grason pro provoz restaurace?

Největší výhoda je řešení personální situace jednoduše v telefonu. Otevřete si aplikaci a ihned můžete hledat záskok na odpolední směnu nebo spolehlivou součást týmu.

Jaký je první krok pro využití služeb partnera Grason v našem provozu?

Kontaktujte naše konzultanty, kteří vám řeknou více nebo navštivte přímo stránky grason.cz.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.