Konzultace a školení.

Provozní systém Septim má mnoho možností, jak pomoci vašemu provozu. Efektivita provozu, kuchyně, skladového hospodářství nebo finanční řízení restaurace. Využijte Septim na maximum a zjistěte více na konzultacích a školeních.


Školení k systému Septim.

Pro zefektivnění provozu využijte následující školení. Školení jsou vhodná před začátkem používání systému, ale i pro stávající zákazníky.

Školení děláme fyzicky i online jako webináře a termíny jsou zvoleny podle aktuálního zájmu. Napište nám a dáme vám vědět ohledně následujícího termínu školení. V případě zájmu můžeme připravit školení na míru.


Školení: Skladové hospodářství

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky skladového hospodářství v systému Septim.

Obsah:

  • Uživatelské rozhraní a ovládání (vyhledávání, filtry, exporty dat, tiskové sestavy)
  • Skladová položka (hlavní i vedlejší, skupiny, koeficient odpadu)
  • Dodací listy (vkládání, automatický import, položky dodacích listů)
  • Výdeje ze skladu (převody, prodeje, prodeje pokladnou, znehodnocení)
  • Bourání a substituce
  • Normování
  • Inventura (zakládání, posun inventury)
  • Stavy zásob na skladu (aktuální, minimální a kritické)
  • Skladová karta
  • Skladová cena (práce se skladovou cenou, přepočty skladových cen)
  • Přepočty skladů
  • Kontrolní činnost
  • Problematika čárového kódu
  • Evidence trvanlivosti
  • Tipy pro používání

Kurz je určen skladovým účetním, provozním a manažerům restaurací.


Školení: Konfigurace prodeje

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky provozní a prodejní části systému Septim.

Obsah:

  • Manažer -> Zákazníci (evidence zákazníků, zákaznická konta, personální stravování, přednabité karty, bonusy, slevy, firemní konta)
  • Manažer -> Prodej (receptury, podreceptury, prodejní ceny, Happy Hours, podpora prodeje)
  • Manažer -> Uživatelé (definice uživatelských práv, skupiny uživatelů)
  • Manažer -> Konfigurace pokladny, volby obecně
  • Typy pro používání Septim -> vybrané FAQ
  • Zajímavé vlastnosti a jejich praktické využití
  • Sdílení receptur mezi více provozovnami

Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.


Školení: Vyhodnocení prodeje

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky vyhodnocování a rentability provozu s akcentem na otázku bezpečnosti.

Obsah:

  • Uzavřené účty
  • Obraty, tržby
  • Statistiky
  • Surovinová náročnost
  • Hospodaření
  • Kontrolní nástroje
  • Uživatelská oprávnění

Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.


Ohlasy účastníků na školení.

Díky školení skladového hospodářství mám s menším úsilím větší kontrolu nad sklady a celým systémem. Je dobré nechat si poradit…
Vladislav Suchý ml. Šéf restaurací Restaurant 3. poločas, Praha
I jako začátečník jsem si odnesla užitečné informace, které mi byly dobrým základem pro další konzultace našeho provozu s techniky a obchodním oddělením ASW.
Jana Mikulandová Hugo Bagel Café, Slaný
Velmi pozitivně jsem vnímala skupinovou diskuzi, ze které vyplynuly praktické rady. Některé z rad se mi s následnou pomocí a péčí konzultantů z ASW podařilo aplikovat v našem provozu.
Barbora Jodasová Restaurant Skleník, Neratovice
Školení Septim jsem absolvovala jako začátečník a vnímám, že nabyté informace se mi postupem času daří měnit na vědomosti, které mi každodenně pomáhají při práci.
Paulina Rutkowská OliveFood, Karlín
Septim používám řadu let, přesto mi školení skladového hospodářství přineslo spoustu nových poznatků. Díky novým informacím, se v Septimu pohybuji daleko efektivněji a získávám cenné informace, se kterými mohu dále pracovat při vyhodnocování, kontrole a při zpracování statistik.
Zbyněk Skalický Restaurace Máneska, Praha

Často kladené otázky u školení.

Jaké jsou termíny školení?

Termíny školení vypisujeme podle zájmu. Školíme z pravidla pro 5-12 lidí. Pokud budete chtít z vaší společnosti proškolit 5 a více lidí, domluvíme termín přímo pro vás. Pokud méně, spojíme vás do třídy s dalšími zájemci a termín včas upřesníme.

Jak jsou školení a konzultace placené?

V rámci placené servisní smlouvy jsou konzultace a školení cenově zvýhodněná. Cenu vám upřesníme podle konkrétní situace.

Mám zájem o školení.

  • Vybrat
  • Skladové hospodářství
  • Konfigurace prodeje
  • Vyhodnocení prodeje

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

Jak fungují konzultace Septim?

Před začátkem používání systému Septim nabízíme konzultace v oblasti zjištění potřeb provozu a následné připravy ideálního řešení řízení provozu. Kontaktujte naše konzultanty a zjistěte nezávazně, jak vám Septim pomůže.

Pokud jste našimi zákazníky, konzultace vám pomohou s nastavením, podrobnějšími přehledy provozu a rozšířením automatizace.

Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.


30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.