
Konzultace a školení.
Provozní systém Septim má mnoho možností, jak pomoci vašemu provozu. Efektivita provozu, kuchyně, skladového hospodářství nebo finanční řízení restaurace. Využijte Septim na maximum a zjistěte více na konzultacích a školeních.
Školení k systému Septim.
Pro zefektivnění provozu využijte následující školení. Školení jsou vhodná před začátkem používání systému, ale i pro stávající zákazníky.
Školení děláme fyzicky i online jako webináře a termíny jsou zvoleny podle aktuálního zájmu. Napište nám a dáme vám vědět ohledně následujícího termínu školení. V případě zájmu můžeme připravit školení na míru.

Školení: Skladové hospodářství
Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky skladového hospodářství v systému Septim.
Obsah:
- Uživatelské rozhraní a ovládání (vyhledávání, filtry, exporty dat, tiskové sestavy)
- Skladová položka (hlavní i vedlejší, skupiny, koeficient odpadu)
- Dodací listy (vkládání, automatický import, položky dodacích listů)
- Výdeje ze skladu (převody, prodeje, prodeje pokladnou, znehodnocení)
- Bourání a substituce
- Normování
- Inventura (zakládání, posun inventury)
- Stavy zásob na skladu (aktuální, minimální a kritické)
- Skladová karta
- Skladová cena (práce se skladovou cenou, přepočty skladových cen)
- Přepočty skladů
- Kontrolní činnost
- Problematika čárového kódu
- Evidence trvanlivosti
- Tipy pro používání
Kurz je určen skladovým účetním, provozním a manažerům restaurací.

Školení: Konfigurace prodeje
Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky provozní a prodejní části systému Septim.
Obsah:
- Manažer -> Zákazníci (evidence zákazníků, zákaznická konta, personální stravování, přednabité karty, bonusy, slevy, firemní konta)
- Manažer -> Prodej (receptury, podreceptury, prodejní ceny, Happy Hours, podpora prodeje)
- Manažer -> Uživatelé (definice uživatelských práv, skupiny uživatelů)
- Manažer -> Konfigurace pokladny, volby obecně
- Typy pro používání Septim -> vybrané FAQ
- Zajímavé vlastnosti a jejich praktické využití
- Sdílení receptur mezi více provozovnami
Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.

Školení: Vyhodnocení prodeje
Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky vyhodnocování a rentability provozu s akcentem na otázku bezpečnosti.
Obsah:
- Uzavřené účty
- Obraty, tržby
- Statistiky
- Surovinová náročnost
- Hospodaření
- Kontrolní nástroje
- Uživatelská oprávnění
Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.
Ohlasy účastníků na školení.
Často kladené otázky u školení.
Termíny školení vypisujeme podle zájmu. Školíme z pravidla pro 5-12 lidí. Pokud budete chtít z vaší společnosti proškolit 5 a více lidí, domluvíme termín přímo pro vás. Pokud méně, spojíme vás do třídy s dalšími zájemci a termín včas upřesníme.
V rámci placené servisní smlouvy jsou konzultace a školení cenově zvýhodněná. Cenu vám upřesníme podle konkrétní situace.
Mám zájem o školení.

Jak fungují konzultace Septim?
Před začátkem používání systému Septim nabízíme konzultace v oblasti zjištění potřeb provozu a následné připravy ideálního řešení řízení provozu. Kontaktujte naše konzultanty a zjistěte nezávazně, jak vám Septim pomůže.
Pokud jste našimi zákazníky, konzultace vám pomohou s nastavením, podrobnějšími přehledy provozu a rozšířením automatizace.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
Restaurace 420 expanduje na Rohlik.cz
S velkou radostí sledujeme, jak Restaurace 420 podniká další velký krok a přináší své skvělé produkty na Rohlik.cz!
ASW Systems se mění na Septim Systems
Vážení obchodní partneři, dovolte nám vás informovat, že dochází ke změně obchodního názvu společnosti...
Septim není jen pokladní systém pro restaurace. Ale i pro řeznictví...
Řeznictví U Kusáků drží ty nejmodernější trendy! Díky Septim a spolupráci s jeho technologickými partnery se výrazně urychlil proces odbavení zákazníků v prodejně, zvýšila hygiena a zefektivnil chodu velkoobchodu.