Konzultace a školení.
Provozní systém Septim má mnoho možností, jak pomoci vašemu provozu. Efektivita provozu, kuchyně, skladového hospodářství nebo finanční řízení restaurace. Využijte Septim na maximum a zjistěte více na konzultacích a školeních.
Školení k systému Septim.
Pro zefektivnění provozu využijte následující školení. Školení jsou vhodná před začátkem používání systému, ale i pro stávající zákazníky.
Školení děláme fyzicky i online jako webináře a termíny jsou zvoleny podle aktuálního zájmu. Napište nám a dáme vám vědět ohledně následujícího termínu školení. V případě zájmu můžeme připravit školení na míru.
Školení: Skladové hospodářství
Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky skladového hospodářství v systému Septim.
Obsah:
- Uživatelské rozhraní a ovládání (vyhledávání, filtry, exporty dat, tiskové sestavy)
- Skladová položka (hlavní i vedlejší, skupiny, koeficient odpadu)
- Dodací listy (vkládání, automatický import, položky dodacích listů)
- Výdeje ze skladu (převody, prodeje, prodeje pokladnou, znehodnocení)
- Bourání a substituce
- Normování
- Inventura (zakládání, posun inventury)
- Stavy zásob na skladu (aktuální, minimální a kritické)
- Skladová karta
- Skladová cena (práce se skladovou cenou, přepočty skladových cen)
- Přepočty skladů
- Kontrolní činnost
- Problematika čárového kódu
- Evidence trvanlivosti
- Tipy pro používání
Kurz je určen skladovým účetním, provozním a manažerům restaurací.
Školení: Konfigurace prodeje
Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky provozní a prodejní části systému Septim.
Obsah:
- Manažer -> Zákazníci (evidence zákazníků, zákaznická konta, personální stravování, přednabité karty, bonusy, slevy, firemní konta)
- Manažer -> Prodej (receptury, podreceptury, prodejní ceny, Happy Hours, podpora prodeje)
- Manažer -> Uživatelé (definice uživatelských práv, skupiny uživatelů)
- Manažer -> Konfigurace pokladny, volby obecně
- Typy pro používání Septim -> vybrané FAQ
- Zajímavé vlastnosti a jejich praktické využití
- Sdílení receptur mezi více provozovnami
Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.
Školení: Vyhodnocení prodeje
Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky vyhodnocování a rentability provozu s akcentem na otázku bezpečnosti.
Obsah:
- Uzavřené účty
- Obraty, tržby
- Statistiky
- Surovinová náročnost
- Hospodaření
- Kontrolní nástroje
- Uživatelská oprávnění
Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.
Ohlasy účastníků na školení.
Často kladené otázky u školení.
Termíny školení vypisujeme podle zájmu. Školíme z pravidla pro 5-12 lidí. Pokud budete chtít z vaší společnosti proškolit 5 a více lidí, domluvíme termín přímo pro vás. Pokud méně, spojíme vás do třídy s dalšími zájemci a termín včas upřesníme.
V rámci placené servisní smlouvy jsou konzultace a školení cenově zvýhodněná. Cenu vám upřesníme podle konkrétní situace.
Mám zájem o školení.
Jak fungují konzultace Septim?
Před začátkem používání systému Septim nabízíme konzultace v oblasti zjištění potřeb provozu a následné připravy ideálního řešení řízení provozu. Kontaktujte naše konzultanty a zjistěte nezávazně, jak vám Septim pomůže.
Pokud jste našimi zákazníky, konzultace vám pomohou s nastavením, podrobnějšími přehledy provozu a rozšířením automatizace.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.