Objednávkové systémy.
V některých typech závodního stravování je klíčové i výhodné objednávání jídel zaměstnanci předem.
Co jsou objednávkové systémy v systému Septim?
Objednávkové systémy pro provozní systém Septim jsou procesy umožňující vstoupit zákazníkovi do objednávky. Buď může objednávku vytvořit nebo doobjednat po jejím vytvoření.
V principu díky našim integrovaným řešením nabízíme tři možnosti objednávkových systémů:
Jak fungují objednávkové systémy Septim.
Funkce objednávkových systémů je v restauraci různá podle typu.
Objednávky zákazníkem přes mobilní telefon.
Skvěle fungující systém objednávání zákazníkem nabízí Qerko, náš partner. Na stole v restauraci nalepíte QR kódy. Ty spárujeme v pokladním systému Septim s konkrétními stoly. Zákazník si tak může například někde na zahrádce objednat 2 piva a obsluha vidí nevyřízenou objednávku ihned v pokladním systému.
Objednávkové kiosky pro restaurace.
Tyto kiosky znáte z různých fastfoodů, jejich obliba stoupá. Díky našemu partnerovi můžete mít na míru připravený kiosek s vaší nabídkou. Zaplacená objednávka přichází do vašeho pokladního systému a můžete se soustředit na zpracování a výdej.
Objednávky přes internetový obchod. E-shop.
Pokladní systém Septim má připravené vlastní řešení e-shopu, které vám umožní objednávky ihned vidět v pokladním systému a v kuchyni. Více se o našem eshopovém řešení dočtete na stránce Septim E-shop.
Jaké jsou výhody objednávkových systémů.
Hlavní výhody jsou efektivita času. Můžete s menším počtem personálu obsloužit více zákazníků. Místo objednávání a placení se můžete soustředit na zpracování a výdej jídel.
Často kladené otázky u objednávkových systémů ve spojení se systémem Septim.
Hlavním přínosem objednávkových systémů je rychlost obsluhy a úspora času personálu.
Vzhledem k více typům a různému využití objednávkových systémů ve vaši restauraci je ideální spojit se s našimi konzultanty, kteří vám navrhnou ideální řešení pro váš provoz.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.