Objednávkové systémy.

V některých typech závodního stravování je klíčové i výhodné objednávání jídel zaměstnanci předem.

Co jsou objednávkové systémy v systému Septim?

Objednávkové systémy pro provozní systém Septim jsou procesy umožňující vstoupit zákazníkovi do objednávky. Buď může objednávku vytvořit nebo doobjednat po jejím vytvoření. 

V principu díky našim integrovaným řešením nabízíme tři možnosti objednávkových systémů:

Respektované provozy, které využívají objednávkové systémy v systému Septim.

Jak fungují objednávkové systémy Septim.

Funkce objednávkových systémů je v restauraci různá podle typu.


Objednávky zákazníkem přes mobilní telefon.

Skvěle fungující systém objednávání zákazníkem nabízí Qerko, náš partner. Na stole v restauraci nalepíte QR kódy. Ty spárujeme v pokladním systému Septim s konkrétními stoly. Zákazník si tak může například někde na zahrádce objednat 2 piva a obsluha vidí nevyřízenou objednávku ihned v pokladním systému.


Objednávkové kiosky pro restaurace.

Tyto kiosky znáte z různých fastfoodů, jejich obliba stoupá. Díky našemu partnerovi můžete mít na míru připravený kiosek s vaší nabídkou. Zaplacená objednávka přichází do vašeho pokladního systému a můžete se soustředit na zpracování a výdej.


Objednávky přes internetový obchod. E-shop.

Pokladní systém Septim má připravené vlastní řešení e-shopu, které vám umožní objednávky ihned vidět v pokladním systému a v kuchyni. Více se o našem eshopovém řešení dočtete na stránce Septim E-shop.


Jaké jsou výhody objednávkových systémů.

Hlavní výhody jsou efektivita času. Můžete s menším počtem personálu obsloužit více zákazníků. Místo objednávání a placení se můžete soustředit na zpracování a výdej jídel.


Často kladené otázky u objednávkových systémů ve spojení se systémem Septim.

Jaký je hlavní přínos objednávkových systémů pro pokladní systém Septim

Hlavním přínosem objednávkových systémů je rychlost obsluhy a úspora času personálu.

Jaký je první krok pro využití objednávkových systémů pro pokladní systém Septim

Vzhledem k více typům a různému využití objednávkových systémů ve vaši restauraci je ideální spojit se s našimi konzultanty, kteří vám navrhnou ideální řešení pro váš provoz.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.