Kuchyňské displeje.

V České republice exkluzivně nabízíme systém kuchyňských displejů společnosti QSR automations. 

Mluví nám to s kuchyní na jedničku!

Systém kuchyňských displejů skrývá největší potenciál pro zefektivnění kuchyně restaurace. Díky rozmístění displejů k jednotlivým pracovištím a chytré inteligenci na pozadí, můžete řídit personál kuchyně jako hodinky. Klíčové je vyladění s provozním systémem, které Septim má díky partnerství se světovou jedničkou na kuchyňské displeje, společností QSR automations.

Respektované provozy, které využívají systém kuchyňských displejů napojený na systém Septim.

Jak vypadá použití kuchyňských displejů v praxi?

V praxi máte jednoho šéfkuchaře, který tvoří myšlenku vašich jídel. Systém se zadaným receptem pak pracuje podle nastaveného postupu a pracovišť ve vaší kuchyni.

Máte problém s personálem? Kuchyňský displejový systém vám umožní zachovat kvalitu jídla a využít méně kvalifikovanou sílu na běžné úkony.

Představte si objednávku 2 steaků s hranolkami a salátem. Systém zobrazí start grilování well-done steak 5 minut před výdejem, o 3 minuty později zobrazí start grilování medium-rare steaku. 4 minuty před výdejem objednávky zadá přípravu hranolek a spolu se salátem vše zkoordinuje ve stejný čas k výdeji.


Kde se používá systém kuchyňských displejů.

V zahraničí se hojně využívá především ve velkých restauracích, ale i ve středních restaurací má často své místo. Klíčem je šéfkuchař, který je ochotný upravit svůj zajetý styl práce a je ochotný používat technologii. Majitelé zpravidla nemají problém s využitím, protože je přesvědčí rychlá návratnost této investice. 

Hlavní výhody, které vedou k použití kuchyňských displejů?

  • Možnost najmout méně kvalifikovaný personál
  • Větší efektivita kuchyně
  • Větší možnost měření, vyhodnocení a vylepšování postupu vaření

Jaké funkce plní systém kuchyňských displejů.

Kuchyňské displeje fungují jako pravá ruka šéfkuchaře. Zobrazí, kdy má kdo co udělat na konkrétním pracovišti. Pracovník pak zmáčkne tlačítko dokončení a může pracovat na další objednávce. 

Systém chytře slučuje a fázuje jednotlivé práce tak, aby se připravené jídlo potkávalo připravené pro jednotlivé stoly. Zároveň dbá na dodržení kvality a chytrém vytížení jednotlivých pracovišť.


Často kladené otázky u řešení kuchyňských displejů ve spojení se systémem Septim.

Jaké jsou hlavní výhody využití kuchyňských displejů?

Hlavní výhodou je zjednodušení celého procesu přípravy jídla. Nejčastěji tak kuchyňské displeje zrychlí přípravu a podchytí kvalitu jídel.

Jaký je první krok pro využití kuchyňských systémů?

V prvním kroku kontaktujte naše zkušené konzultanty, kteří s vámi proberou specifika vašeho provozu a navrhnou implementaci provozního systému Septim včetně nastavení kuchyňských displejů.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.