Kuchyňské displeje.
V České republice exkluzivně nabízíme systém kuchyňských displejů společnosti QSR automations.
Mluví nám to s kuchyní na jedničku!
Systém kuchyňských displejů skrývá největší potenciál pro zefektivnění kuchyně restaurace. Díky rozmístění displejů k jednotlivým pracovištím a chytré inteligenci na pozadí, můžete řídit personál kuchyně jako hodinky. Klíčové je vyladění s provozním systémem, které Septim má díky partnerství se světovou jedničkou na kuchyňské displeje, společností QSR automations.
Jak vypadá použití kuchyňských displejů v praxi?
V praxi máte jednoho šéfkuchaře, který tvoří myšlenku vašich jídel. Systém se zadaným receptem pak pracuje podle nastaveného postupu a pracovišť ve vaší kuchyni.
Máte problém s personálem? Kuchyňský displejový systém vám umožní zachovat kvalitu jídla a využít méně kvalifikovanou sílu na běžné úkony.
Představte si objednávku 2 steaků s hranolkami a salátem. Systém zobrazí start grilování well-done steak 5 minut před výdejem, o 3 minuty později zobrazí start grilování medium-rare steaku. 4 minuty před výdejem objednávky zadá přípravu hranolek a spolu se salátem vše zkoordinuje ve stejný čas k výdeji.
Kde se používá systém kuchyňských displejů.
V zahraničí se hojně využívá především ve velkých restauracích, ale i ve středních restaurací má často své místo. Klíčem je šéfkuchař, který je ochotný upravit svůj zajetý styl práce a je ochotný používat technologii. Majitelé zpravidla nemají problém s využitím, protože je přesvědčí rychlá návratnost této investice.
Hlavní výhody, které vedou k použití kuchyňských displejů?
- Možnost najmout méně kvalifikovaný personál
- Větší efektivita kuchyně
- Větší možnost měření, vyhodnocení a vylepšování postupu vaření
Jaké funkce plní systém kuchyňských displejů.
Kuchyňské displeje fungují jako pravá ruka šéfkuchaře. Zobrazí, kdy má kdo co udělat na konkrétním pracovišti. Pracovník pak zmáčkne tlačítko dokončení a může pracovat na další objednávce.
Systém chytře slučuje a fázuje jednotlivé práce tak, aby se připravené jídlo potkávalo připravené pro jednotlivé stoly. Zároveň dbá na dodržení kvality a chytrém vytížení jednotlivých pracovišť.
Často kladené otázky u řešení kuchyňských displejů ve spojení se systémem Septim.
Hlavní výhodou je zjednodušení celého procesu přípravy jídla. Nejčastěji tak kuchyňské displeje zrychlí přípravu a podchytí kvalitu jídel.
V prvním kroku kontaktujte naše zkušené konzultanty, kteří s vámi proberou specifika vašeho provozu a navrhnou implementaci provozního systému Septim včetně nastavení kuchyňských displejů.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.