Anketa pro jídelny.

Modul Anketa pro jídelny v systému Septim pro závodní restauraci pomáhá zjistit zpětnou vazbu strávníků v jídelně.

Co je Anketa pro jídelny v systému Septim pro závodní stravování?

Modul Anketa pro jídelny v systému Septim umožňuje provozovatelům závodních jídelen zjistit zpětnou vazbu od strávníků. Jedná se o hodnocení konkrétních chodů.

Respektované provozy, které využívají Septim Anketa pro jídelny.

Jak funguje Anketa pro jídelny v systému Septim pro závodní stravování?

Modul Anketa pro jídelny funguje v závodních restauracích jako feedback terminál. Strávník se při odchodu přihlásí svojí kartou nebo čipem a terminál mu zobrazí chody, které daný den měl. Může ohodnotit polévku, hlavní chod a dezert zvlášť.

Manažer pak vidí ve svém rozhraní systému Septim hodnocení a může podle nich dát jasnou zpětnou vazbu kuchyni.


Jaké jsou výhody Anketa pro jídelny v závodní restauraci.

Výhodou je okamžité zjištění zpětné vazby od strávníků. Pro provozovatele jídelny a samozřejmě i pro firmu vlastnící prostory je to zásadní zpětná vazba pro další spolupráci.


Podívejte se, jak systém Septim funguje v praxi.

Prohlédněte si ukázky, návody a tipy, jak systém Septim používat pro to, aby byl váš provoz efektivní.


Často kladené otázky k modulu Anketa pro jídelny.

Jaký je hlavní přínos modulu Anketa pro jídelny v provozním systému Septim v závodním stravování?

Hlavním přínosem je zjištění okamžité zpětné vazby od strávníka. Manažer pak může jmenovitě nebo statisticky uceleně vyhodnotit zpětnou vazbu a napravit, co je potřeba.

Jaký je první krok pro využití modulu Anketa pro jídelny v provozním systému Septim pro závodní stravování?

Prvním krokem je kontaktovat naše konzultanty, aby vám poradili s implementací modulu Anketa pro vaši závodní jídelnu.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.