Anketa pro jídelny.

Modul Anketa pro jídelny v systému Septim pro závodní restauraci pomáhá zjistit zpětnou vazbu strávníků v jídelně.

Co je Anketa pro jídelny v systému Septim pro závodní stravování?

Modul Anketa pro jídelny v systému Septim umožňuje provozovatelům závodních jídelen zjistit zpětnou vazbu od strávníků. Jedná se o hodnocení konkrétních chodů.

Respektované provozy, které využívají Septim Anketa pro jídelny.

Jak funguje Anketa pro jídelny v systému Septim pro závodní stravování?

Modul Anketa pro jídelny funguje v závodních restauracích jako feedback terminál. Strávník se při odchodu přihlásí svojí kartou nebo čipem a terminál mu zobrazí chody, které daný den měl. Může ohodnotit polévku, hlavní chod a dezert zvlášť.

Manažer pak vidí ve svém rozhraní systému Septim hodnocení a může podle nich dát jasnou zpětnou vazbu kuchyni.


Jaké jsou výhody Anketa pro jídelny v závodní restauraci.

Výhodou je okamžité zjištění zpětné vazby od strávníků. Pro provozovatele jídelny a samozřejmě i pro firmu vlastnící prostory je to zásadní zpětná vazba pro další spolupráci.


Podívejte se, jak systém Septim funguje v praxi.

Prohlédněte si ukázky, návody a tipy, jak systém Septim používat pro to, aby byl váš provoz efektivní.


Často kladené otázky k modulu Anketa pro jídelny.

Jaký je hlavní přínos modulu Anketa pro jídelny v provozním systému Septim v závodním stravování?

Hlavním přínosem je zjištění okamžité zpětné vazby od strávníka. Manažer pak může jmenovitě nebo statisticky uceleně vyhodnotit zpětnou vazbu a napravit, co je potřeba.

Jaký je první krok pro využití modulu Anketa pro jídelny v provozním systému Septim pro závodní stravování?

Prvním krokem je kontaktovat naše konzultanty, aby vám poradili s implementací modulu Anketa pro vaši závodní jídelnu.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

Septim není jen pokladní systém pro restaurace. Ale i pro řeznictví...

Septim není jen pokladní systém pro restaurace. Ale i pro řeznictví...

Řeznictví U Kusáků drží ty nejmodernější trendy! Díky Septim a spolupráci s jeho technologickými partnery se výrazně urychlil proces odbavení zákazníků v prodejně, zvýšila hygiena a zefektivnil chodu velkoobchodu.

Riccardo Lucque a jeho luxusní restaurace v síti La Collezione spoléhájí na Septim

Riccardo Lucque a jeho luxusní restaurace v síti La Collezione spoléhájí na Septim

"Septim nám díky svým zákaznickým programům pomohl poznat našeho hosta ještě lépe", říká Riccardo Lucque, šéfkuchař a majitel sítě restaurací La Collezione, do kterých spadá Aromi, La Bottega, La Finestra, Laboratorio a Amano.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!