Reporty a přehledy.

Přehledy finančních a ostatních dat v systému Septim. Modul Reporty a přehledy v provozním systému Septim je schopný zobrazovat v podstatě veškerá data z vašeho provozu. A přehledně.

Co jsou Reporty a přehledy v systému Septim?

Data jsou klíčová pro řízení restaurace. Aby podrobné informace například o prodejích, tržbách, stavu skladu či výnosnosti jednotlivých produktů měly svoji cenu, je třeba je shrnout a vyhodnotit. Septim umožňuje veškeré údaje a parametry statisticky posoudit a poskytuje i podklady pro vedení účetnictví.

Respektované provozy, které používají Septim Reporty a přehledy.

Jak fungují Reporty a přehledy v restauraci?

Modul Reporty a přehledy v provozním systému Septim je schopný zobrazovat v podstatě veškerá data z vašeho provozu. Septim podá přehledné informace například o:

  • vstupech a výstupech na skladech
  • stavu zásob
  • tržbách a obratech
  • ziskovosti produktů a receptur
  • vyhodnocení jednotlivých kategorií produktů
  • vyhodnocení jednotlivých uživatelů systému

Mobilní aplikace Septim.Data

Klíčovou roli v této oblasti hraje možnost zobrazit konkrétní datové sady ve vašem mobilu snadno a kdykoliv.


Jaké jsou výhody modulu Reporty a přehledy pro restauraci.

Zásadní výhoda je možnost řízení na základě čísel. Nic z toho by nefungovalo bez perfektně fungujícího skladového hospodářství. Aby čísla měla vypovídající hodnotu, musí být pravdivá a aktuální. Toto provozní systém Septim umí a dá vám tím do rukou zásadní nástroj pro řízení ziskovosti restaurace.


Podívejte se, jak systém Septim funguje v praxi.

Prohlédněte si ukázky, návody a tipy, jak systém Septim používat pro to, aby byl váš provoz efektivní.


Často kladené otázky k modulu Reporty a přehledy.

Jaký je hlavní přínos modulu Reporty a přehledy pro provoz restaurace?

Hlavní výhodou je řízení surovin, personálu a financí na základě konkrétních aktuálních dat.

Jaký je první krok pro využití modulu Reporty a přehledy v našem provozu?

Jak správně nastavit praktické přehledy a která čísla využívat, vám poradí naši zkušení konzultanti. Domluvte si s nimi schůzku a začněte řídit restauraci podle čísel.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.