Reporty a přehledy.
Přehledy finančních a ostatních dat v systému Septim. Modul Reporty a přehledy v provozním systému Septim je schopný zobrazovat v podstatě veškerá data z vašeho provozu. A přehledně.
Co jsou Reporty a přehledy v systému Septim?
Data jsou klíčová pro řízení restaurace. Aby podrobné informace například o prodejích, tržbách, stavu skladu či výnosnosti jednotlivých produktů měly svoji cenu, je třeba je shrnout a vyhodnotit. Septim umožňuje veškeré údaje a parametry statisticky posoudit a poskytuje i podklady pro vedení účetnictví.
Jak fungují Reporty a přehledy v restauraci?
Modul Reporty a přehledy v provozním systému Septim je schopný zobrazovat v podstatě veškerá data z vašeho provozu. Septim podá přehledné informace například o:
- vstupech a výstupech na skladech
- stavu zásob
- tržbách a obratech
- ziskovosti produktů a receptur
- vyhodnocení jednotlivých kategorií produktů
- vyhodnocení jednotlivých uživatelů systému
Mobilní aplikace Septim.Data
Klíčovou roli v této oblasti hraje možnost zobrazit konkrétní datové sady ve vašem mobilu snadno a kdykoliv.
Jaké jsou výhody modulu Reporty a přehledy pro restauraci.
Zásadní výhoda je možnost řízení na základě čísel. Nic z toho by nefungovalo bez perfektně fungujícího skladového hospodářství. Aby čísla měla vypovídající hodnotu, musí být pravdivá a aktuální. Toto provozní systém Septim umí a dá vám tím do rukou zásadní nástroj pro řízení ziskovosti restaurace.
Podívejte se, jak systém Septim funguje v praxi.
Prohlédněte si ukázky, návody a tipy, jak systém Septim používat pro to, aby byl váš provoz efektivní.
Často kladené otázky k modulu Reporty a přehledy.
Hlavní výhodou je řízení surovin, personálu a financí na základě konkrétních aktuálních dat.
Jak správně nastavit praktické přehledy a která čísla využívat, vám poradí naši zkušení konzultanti. Domluvte si s nimi schůzku a začněte řídit restauraci podle čísel.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.