Skladové hospodářství.

V manažerské části systému Septim se provádí celá správa provozního systému včetně konfigurace skladů, skladových položek, zobrazování finančních přehledů nebo nastavení pokladní části.

Co je Skladové hospodářství v pokladním systému Septim?

Modul Sklady umožňuje řešit kompletní skladového hospodářství vaší restaurace. Evidence dodacích listů, receptur, odpisy ze skladu i vyhodnocování inventur, to vše směřuje k cíli být nákladově co nejefektivnější. Nabízí přehled toků surovin a zboží.

Respektované provozy, které využívají Septim Skladové hospodářství.

Jak funguje Skladové hospodářství v restauraci?

Modul Skladového hospodářství umožňuje nastavit a sledovat tok surovin vaším provozem. Ke každé prodejní položce se přiřadí ingredience, které pokladna v době namarkování odečte ze skladu. Odtěžování probíhá ve většině případů ihned, takzvaně v on-line režimu.

Skladové hospodářství umožňuje přesnou evidenci toku surovin a zboží. Nabízí řadu užitečných funkcí:

  • evidence skladových zásob
  • použití různých měrných jednotek
  • možnost práce s různým balením skladových položek
  • možnost evidence více skladů
  • příjem na sklad
  • převod mezi sklady
  • evidence minimálních zásob
  • zobrazení aktuálních zásob podle skladů
  • zobrazení zásob podle skladových položek
  • výpočet aktuálních skladových cen
  • automatizovaný import dodacích listů
  • příjem na sklad / dodací listy
  • evidence dodavatelů
  • výdej za skladu pomocí vyřazení
  • výdej ze skladu pomocí prodeje
  • možnost využití substitucí
  • výdej podle složení jednotlivých receptur
  • výdej podle nastavených odpisů
  • výpočet spotřebního koše
  • normování jídel pro hromadný výdej
  • inventurní tiskové sestavy

Provozní systém eviduje prováděné změny a zaznamenává čas provedení změny i uživatele, pod kterým byla změna učiněna. Nabízí maximální možnou míru dohledatelnosti a pomáhá přenést odpovědnost za převzaté zásoby na personál, který s ním manipuluje.


Jaké jsou výhody modulu Skladové hospodářství pro restauraci.

  • Kontrola skladů
  • Snadné naskladňování
  • Přesné odtěžování ze skladu dle prodejů
  • Více skladů a snadné přesunování mezi sklady
  • Intentury s pokročilou funkcionalitou pro běžný provoz

Podívejte se, jak systém Septim funguje v praxi.

Prohlédněte si ukázky, návody a tipy, jak systém Septim používat pro to, aby byl váš provoz efektivní.


Často kladené otázky k modulu Skladové hospodářství.

Čím se liší modul Skladového hospodářství v provozním systému Septim od jiných skladových řešení?

Především je připravený na míru gastro podniku. Dále se od ostatních gastro řešení liší svým praktickým využitím, kdy počítá s různými rolemi při práci se surovinami, s reálným odtěžováním ze skladu a s inventurami, které v praxi fungují.

Jaký je první krok pro využití modul Skladového hospodářství v našem provozu?

V prvním kroku kontaktujte naše zkušené konzultanty, kteří s vámi proberou specifika vašeho provozu a navrhnou implementaci provozního systému Septim včetně nastavení skladového hospodářství.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

Septim není jen pokladní systém pro restaurace. Ale i pro řeznictví...

Septim není jen pokladní systém pro restaurace. Ale i pro řeznictví...

Řeznictví U Kusáků drží ty nejmodernější trendy! Díky Septim a spolupráci s jeho technologickými partnery se výrazně urychlil proces odbavení zákazníků v prodejně, zvýšila hygiena a zefektivnil chodu velkoobchodu.

Riccardo Lucque a jeho luxusní restaurace v síti La Collezione spoléhájí na Septim

Riccardo Lucque a jeho luxusní restaurace v síti La Collezione spoléhájí na Septim

"Septim nám díky svým zákaznickým programům pomohl poznat našeho hosta ještě lépe", říká Riccardo Lucque, šéfkuchař a majitel sítě restaurací La Collezione, do kterých spadá Aromi, La Bottega, La Finestra, Laboratorio a Amano.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!