Skladové hospodářství.

V manažerské části systému Septim se provádí celá správa provozního systému včetně konfigurace skladů, skladových položek, zobrazování finančních přehledů nebo nastavení pokladní části.

Co je Skladové hospodářství v pokladním systému Septim?

Modul Sklady umožňuje řešit kompletní skladového hospodářství vaší restaurace. Evidence dodacích listů, receptur, odpisy ze skladu i vyhodnocování inventur, to vše směřuje k cíli být nákladově co nejefektivnější. Nabízí přehled toků surovin a zboží.

Respektované provozy, které využívají Septim Skladové hospodářství.

Jak funguje Skladové hospodářství v restauraci?

Modul Skladového hospodářství umožňuje nastavit a sledovat tok surovin vaším provozem. Ke každé prodejní položce se přiřadí ingredience, které pokladna v době namarkování odečte ze skladu. Odtěžování probíhá ve většině případů ihned, takzvaně v on-line režimu.

Skladové hospodářství umožňuje přesnou evidenci toku surovin a zboží. Nabízí řadu užitečných funkcí:

  • evidence skladových zásob
  • použití různých měrných jednotek
  • možnost práce s různým balením skladových položek
  • možnost evidence více skladů
  • příjem na sklad
  • převod mezi sklady
  • evidence minimálních zásob
  • zobrazení aktuálních zásob podle skladů
  • zobrazení zásob podle skladových položek
  • výpočet aktuálních skladových cen
  • automatizovaný import dodacích listů
  • příjem na sklad / dodací listy
  • evidence dodavatelů
  • výdej za skladu pomocí vyřazení
  • výdej ze skladu pomocí prodeje
  • možnost využití substitucí
  • výdej podle složení jednotlivých receptur
  • výdej podle nastavených odpisů
  • výpočet spotřebního koše
  • normování jídel pro hromadný výdej
  • inventurní tiskové sestavy

Provozní systém eviduje prováděné změny a zaznamenává čas provedení změny i uživatele, pod kterým byla změna učiněna. Nabízí maximální možnou míru dohledatelnosti a pomáhá přenést odpovědnost za převzaté zásoby na personál, který s ním manipuluje.


Jaké jsou výhody modulu Skladové hospodářství pro restauraci.

  • Kontrola skladů
  • Snadné naskladňování
  • Přesné odtěžování ze skladu dle prodejů
  • Více skladů a snadné přesunování mezi sklady
  • Intentury s pokročilou funkcionalitou pro běžný provoz

Podívejte se, jak systém Septim funguje v praxi.

Prohlédněte si ukázky, návody a tipy, jak systém Septim používat pro to, aby byl váš provoz efektivní.


Často kladené otázky k modulu Skladové hospodářství.

Čím se liší modul Skladového hospodářství v provozním systému Septim od jiných skladových řešení?

Především je připravený na míru gastro podniku. Dále se od ostatních gastro řešení liší svým praktickým využitím, kdy počítá s různými rolemi při práci se surovinami, s reálným odtěžováním ze skladu a s inventurami, které v praxi fungují.

Jaký je první krok pro využití modul Skladového hospodářství v našem provozu?

V prvním kroku kontaktujte naše zkušené konzultanty, kteří s vámi proberou specifika vašeho provozu a navrhnou implementaci provozního systému Septim včetně nastavení skladového hospodářství.

30 let

na trhu

3 000+

běžících pokladen

60+

zaměstnanců


Proberte s našimi konzultanty, jak na to.

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.

420 restaurant volí Septim

420 restaurant volí Septim

Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Miton navýšil svůj podíl v Septim

Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?

Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.