Skladové hospodářství.
V manažerské části systému Septim se provádí celá správa provozního systému včetně konfigurace skladů, skladových položek, zobrazování finančních přehledů nebo nastavení pokladní části.
Co je Skladové hospodářství v pokladním systému Septim?
Modul Sklady umožňuje řešit kompletní skladového hospodářství vaší restaurace. Evidence dodacích listů, receptur, odpisy ze skladu i vyhodnocování inventur, to vše směřuje k cíli být nákladově co nejefektivnější. Nabízí přehled toků surovin a zboží.
Jak funguje Skladové hospodářství v restauraci?
Modul Skladového hospodářství umožňuje nastavit a sledovat tok surovin vaším provozem. Ke každé prodejní položce se přiřadí ingredience, které pokladna v době namarkování odečte ze skladu. Odtěžování probíhá ve většině případů ihned, takzvaně v on-line režimu.
Skladové hospodářství umožňuje přesnou evidenci toku surovin a zboží. Nabízí řadu užitečných funkcí:
- evidence skladových zásob
- použití různých měrných jednotek
- možnost práce s různým balením skladových položek
- možnost evidence více skladů
- příjem na sklad
- převod mezi sklady
- evidence minimálních zásob
- zobrazení aktuálních zásob podle skladů
- zobrazení zásob podle skladových položek
- výpočet aktuálních skladových cen
- automatizovaný import dodacích listů
- příjem na sklad / dodací listy
- evidence dodavatelů
- výdej za skladu pomocí vyřazení
- výdej ze skladu pomocí prodeje
- možnost využití substitucí
- výdej podle složení jednotlivých receptur
- výdej podle nastavených odpisů
- výpočet spotřebního koše
- normování jídel pro hromadný výdej
- inventurní tiskové sestavy
Provozní systém eviduje prováděné změny a zaznamenává čas provedení změny i uživatele, pod kterým byla změna učiněna. Nabízí maximální možnou míru dohledatelnosti a pomáhá přenést odpovědnost za převzaté zásoby na personál, který s ním manipuluje.
Jaké jsou výhody modulu Skladové hospodářství pro restauraci.
- Kontrola skladů
- Snadné naskladňování
- Přesné odtěžování ze skladu dle prodejů
- Více skladů a snadné přesunování mezi sklady
- Intentury s pokročilou funkcionalitou pro běžný provoz
Podívejte se, jak systém Septim funguje v praxi.
Prohlédněte si ukázky, návody a tipy, jak systém Septim používat pro to, aby byl váš provoz efektivní.
Často kladené otázky k modulu Skladové hospodářství.
Především je připravený na míru gastro podniku. Dále se od ostatních gastro řešení liší svým praktickým využitím, kdy počítá s různými rolemi při práci se surovinami, s reálným odtěžováním ze skladu a s inventurami, které v praxi fungují.
V prvním kroku kontaktujte naše zkušené konzultanty, kteří s vámi proberou specifika vašeho provozu a navrhnou implementaci provozního systému Septim včetně nastavení skladového hospodářství.
Proberte s našimi konzultanty, jak na to.
420 restaurant volí Septim
Septim se stal, po veleúspěšné michelinské restauraci FIELD, partnerem další restaurace Radka Kašpárka. Provozní systém Septim je implementován nyní i v podniku 420 restaurant, nejočekávanějším gastronomickém počinu roku 2023!
Miton navýšil svůj podíl v Septim
Rádi bychom všechny naše partnery informovali o změnách ve vlastnické struktuře společnosti. Investiční skupina Miton totiž po dvou letech spolupráce navýšila svůj původně minoritní podíl v Septimu na většinový.
Pokladní systém a provozní systém restaurace. Rozdíl?
Pokladní systém a provozní systém jsou dva různé, ale vzájemně propojené systémy, které hrají klíčovou roli v provozu restaurace.