Konzultace a školení k pokladnímu systému Septim

Provozní systém Septim má mnoho možností, jak pomoci vašemu provozu. Efektivita provozu, kuchyně, skladového hospodářství nebo finanční řízení restaurace. Využijte Septim na maximum a zjistěte více na konzultacích a školeních.


Školení k pokladnímu systému Septim

Pro zefektivnění provozu využijte následující školení. Školení jsou vhodná před začátkem používání systému, ale i pro stávající zákazníky.

  • Septim 4.1 - Skladové hospodářství
  • Septim 4.1 - Konfigurace prodeje
  • Septim 4.1 - Vyhodnocení prodeje

Školení děláme fyzicky i online jako webináře a termíny jsou zvoleny podle aktuálního zájmu. Napište nám a dáme vám vědět ohledně následujícího termínu školení. V případě zájmu můžeme připravit školení na míru.


Školení: Skladové hospodářství

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky skladového hospodářství v systému Septim.

Obsah:

  • Uživatelské rozhraní a ovládání (vyhledávání, filtry, exporty dat, tiskové sestavy)
  • Skladová položka (hlavní i vedlejší, skupiny, koeficient odpadu)
  • Dodací listy (vkládání, automatický import, položky dodacích listů)
  • Výdeje ze skladu (převody, prodeje, prodeje pokladnou, znehodnocení)
  • Bourání a substituce
  • Normování
  • Inventura (zakládání, posun inventury)
  • Stavy zásob na skladu (aktuální, minimální a kritické)
  • Skladová karta
  • Skladová cena (práce se skladovou cenou, přepočty skladových cen)
  • Přepočty skladů
  • Kontrolní činnost
  • Problematika čárového kódu
  • Evidence trvanlivosti
  • Tipy pro používání

Kurz je určen skladovým účetním, provozním a manažerům restaurací.


Školení: Konfigurace prodeje

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky provozní a prodejní části systému Septim.

Obsah:

  • Manažer - Zákazníci (evidence zákazníků, zákaznická konta, personální stravování, přednabité karty, bonusy, slevy, firemní konta)
  • Manažer - Prodej (receptury, podreceptury, prodejní ceny, happy hours, podpora prodeje)
  • Manažer - Uživatelé (definice uživatelských práv, skupiny uživatelů)
  • Manažer - Konfigurace pokladny, Volby - obecně
  • Typy pro používání Septim - vybrané FAQ
  • Zajímavé vlastnosti a jejich praktické využití
  • Sdílení receptur mezi více provozovnami

Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.


Školení: Vyhodnocení prodeje

Školení je určeno k osvojení kompletní problematiky vyhodnocování a rentability provozu s akcentem na otázku bezpečnosti.

Obsah:

  • Uzavřené účty
  • Obraty, tržby
  • Statistiky
  • Surovinová náročnost
  • Hospodaření
  • Kontrolní nástroje
  • Uživatelská oprávnění

Kurz je určen majitelům, provozním a manažerům restaurací.

Ohlasy účastníků na školení

„Velmi pozitivně jsem vnímala skupinovou diskuzi, ze které...
„Velmi pozitivně jsem vnímala skupinovou diskuzi, ze které vyplynuly praktické rady. Některé z rad se mi s následnou pomocí a péčí konzultantů z ASW podařilo aplikovat v našem provozu.“ Barbora Jodasová, Restaurant Skleník, Neratovice
„Školení Septim jsem absolvovala jako začátečník a vnímám...

„Školení Septim jsem absolvovala jako začátečník a vnímám, že nabyté informace se mi postupem času daří měnit na vědomosti, které mi každodenně pomáhají při práci.“ Paulina Rutkowská, OliveFood, Karlín

„I jako začátečník jsem si odnesla užitečné informace...

„I jako začátečník jsem si odnesla užitečné informace, které mi byly dobrým základem pro další konzultace našeho provozu s techniky a obchodním oddělením ASW.“ Jana Mikulandová, Hugo Bagel Café, Slaný

„Díky školení skladového hospodářství mám s menším...

„Díky školení skladového hospodářství mám s menším úsilím větší kontrolu nad sklady a celým systémem. Je dobré nechat si poradit …“ Vladislav Suchý ml., Restaurant 3. poločas, Praha

„Septim používám řadu let, přesto mi školení skladového...

„Septim používám řadu let, přesto mi školení skladového hospodářství přineslo spoustu nových poznatků. Díky novým informacím, se v Septimu pohybuji daleko efektivněji a získávám cenné informace, se kterými mohu dále pracovat při vyhodnocování, kontrole a při zpracování statistik.“ Zbyněk Skalický, Restaurace Máneska, Praha


Mám zájem o školení


Konzultace k pokladnímu systému Septim

Před začátkem používání systému Septim nabízíme konzultace v oblasti zjištění potřeb provozu a následné připravy ideálního řešení řízení provozu. Kontaktujte naše konzultanty a zjistěte nezávazně, jak vám Septim pomůže.

Pokud jste našimi zákazníky, konzultace vám pomohou s nastavením, podrobnějšími přehledy provozu a rozšířením automatizace.

Často kladené otázky u školení a konzultace

Jaké jsou termíny školení?

Termíny školení vypisujeme podle zájmu. Školíme z pravidla pro 5-12 lidí. Pokud budete chtít z vaší společnosti proškolit 5 a více lidí, domluvíme termín přímo pro vás. Pokud méně, spojíme vás do třídy s dalšími zájemci a termín včas upřesníme.

Jak jsou školení a konzultace placené?

V rámci placené servisní smlouvy jsou konzultace a školení cenově zvýhodněná. Cenu vám upřesníme podle konkrétní situace.

Opýtajte sa našich konzultantov, ako na to.

Vaše osobné údaje budú spracované v súlade s Podmienkami spracovania osobných údajov.

30 rokov

na trhu

3 000+

spustených pokladní

60+

zamestnancov

Závodný catering ŠKODA AUTO prevádzkuje Septim!

Závodný catering ŠKODA AUTO prevádzkuje Septim!

Zavedenie systému Septim v centrálnej kuchyni Škoda Auto predstavuje prelom v oblasti podnikového stravovania v Českej republike!

Riccardo Lucque a jeho sieť luxusných reštaurácií La Collezione sa spoliehajú na Septim

Riccardo Lucque a jeho sieť luxusných reštaurácií La Collezione sa spoliehajú na Septim

“Septim nám pomohol oveľa lepšie spoznať našich hostí prostredníctvom ich zákazníckych programov,” hovorí Riccardo Lucque, šéfkuchár a majiteľ siete reštaurácií La Collezione, do ktorej patria Aromi, La Bottega, La Finestra, Laboratorio a Amano.

Reštaurácia 420 si vybrala Septim

Reštaurácia 420 si vybrala Septim

Septim sa stal partnerom ďalšej reštaurácie Radka Kašpárka, po veľmi úspešnej michelinskej reštaurácii FIELD. Operačný systém Septim je teraz implementovaný v 420 reštaurácii, ktorá je najočakávanejším gastronomickým počinom roku 2023!